CANDIDAT LA JOB, DIFERENȚIAZĂ-TE!

CANDIDAT LA JOB, DIFERENȚIAZĂ-TE!

Te sperie faptul că sunt atâția aplicanți la joburi? Vrei să știi cum să răspunzi la întrebarea: De ce să te angajăm pe tine? Află cum poți tu aduce plus valoare într-un job, participând la acest webinar!

Descrierea evenimentului

Găsirea unui job bun în zilele acestea marcate de pandemie, poate fi o provocare. Timpul alocat căutării de joburi pe platforme sau prin recomandări, este în sine, consumator de energie. Poți ajunge obosit(ă), chiar descurajat(ă) în urma încercărilor nereușite.

Cum te poți diferenția dintre atâția candidați la joburi, de pe piață?

Cum poți merge la țintă, într-un mod eficient?

Te invităm ONLINE la un WEBINAR   în care vom dezbate următoarele teme:

  1. Diferențierea ta prin 3 puncte principale;
  2. Canale și metode de căutare job care ți se potrivesc;
  3. Tips & tricks cu privire la găsirea companiilor serioase și a joburilor bune.

Modalitate de desfășurare a webinarului: vom folosi platforma Zoom pentru două sesiuni de câte 40 de minute: prima va fi de prezentare și urmatoarea aplicativă ( optionala, pentru cei care doresc să primeasca sugestii personalizate). 

Gazdă a webinarului:

Cristina Dumitru, Consilier în dezvoltare personală și profesională. Vă voi vorbi prin exemple concrete, recente, presărând pe ici, pe colo și puțin din cei peste 12 ani de experiența  în recrutare dobândită în poziții de Coordonator proiecte HR si Recrutare, Manager Recrutare și Dezvoltare Organizațională.

Beneficii pentru tine:

  • îți vei privi CV-ul cu alți ochi;
  • vei înțelege și perspectiva angajatorului sau a recruiterului;
  • vei primi  metode de a-ți defini  esența și elementul diferențiator;
  • vei exersa exprimarea valorii pe care o poți genera într-o companie;

Modalitate de înscriere și de participare:

Te poți înscrie chiar aici, pe site! Vei primi, ulterior, pe mail, informații privind participarea și linkul către platforma ZOOM pe care o vom folosi.

Dacă ai orice întrebare legată de webinar, chiar înainte ca el să aibă loc, mă poți contacta prin telefon, whatsapp, messenger (0723606757) sau email: contact@expandconcept.ro!

Dacă ești interesat(ă) mai degrabă de sesiuni de consiliere individuală pe temele de mai sus, contactează-ne pentru o programare.

Investitia ta în tine prin participarea la acest webinar este de 25 lei achitabil in cont bancar  RO12 INGB 0000 9999 0946 6149, Expand Concept SRL, CUI   41572204 sau direct prin site.

Evenimentul a expirat
Total locuri: 6 (6 Rămase)

Organizator: Cristina Dumitru

Detalii despre programul evenimentului

  • 25/03/2021 19:00   -   20:20
Distribuie acest eveniment